Dëgjoni këngën më të re të Aphex Twin

Producenti legjendr ka postuar një këngë të re në SoundCloudin e tij.
Duket se Richard D. James ka dashur ti bëjë një dhuratë Krishlindje fansave të tij me “tnodvood104”. Është një këngë që i rikthehet punimeve më atmosferike dhe ambjentale me të cilët u bë i njohur në fillim të viteve 90'.

Soundcloud