Dëgjoni këtë set të pabesueshëm prej 4.5 orësh nga Four Tet

Kieran Hebden ka performuar për 4.5 orë në klubin Far Away.
Pikërisht, kur po vrisnim mëndjen se çfarë do na ndihmonte të kalonim mërzinë e së hënës, Four Tet vjen dhe na dhuron këtë set të mrekullueshëm thuajse 5 orë me përzgjedhjet më të mira të tij.

Soundcloud