PËRFITONI +3GB FALAS, DUKE E AKTIVIZUAR PAKETËN NËPËRMJET APLIKACIONIT MY TELEKOM

Si funksionon EB Music?

Me Electronic Beats Music të aktivizuar ju do të mund të dëgjoni streaming
pa shpenzuar MB e paketës suaj deri në 10GB.
Për një periudhë promocionale, EB Music ju aktivizohet falas,
mjafton të keni të aktivizuar një paketë Electronic Beats.
Pas kësaj periudhe, shërbimi do të kushtojë 200 lekë për 30 ditë. 

#DATASHARING është falas dhe mund të kryhet deri në 5 herë për çdo paketë Electronic Beats që keni aktivizuar.
Njësitë janë të vlefshme për 24 orë.