KUJTOJMË CHESTER BENNINGTON, VOKALISTI I LINKIN PARK QË NA VODHI ZEMRAT PËRGJITHMONË!

Ka disa grupe të cilat nuk mund të imagjinohen pa vokalistin e tyre dhe shembulli konkret është Linkin Park. Të gjithë e dimë refrenin, ndonjë strofë ose thjesht melodinë e “Numb” ose “Leave Out all the Rest”, gjithashtu të gjithë e dimë fundin e papritur të Chester Bennington, ndaj ky artikull i dedikohet një prej legjendave të rock-ut alternativ.

Në fakt, një prej arsyeve kyesore pse Chester e ngjiti në krye të charts Linkin Park, ishte muzika eksperimentale, bashkëpunime me rappers, rryma të tjera të cilat nuk ishin provuar më parë.

Besojmë se është e qartë që Bennington ndryshoi konceptin se rock-u është vetëm një kitarë e cila luan tinguj “heavy” dhe një rocker i cili nuk është kurrë esëll dhe bëhet gjithmonë pjesë e skandaleve.

Chester Bennington i dha fund jetës në 2017, duke helmuar zemrat e të gjithë fansave dhe duke lënë një gjurmë të pashlyeshme në botën e Alternative Rock.

 

E di si mund t’i dëgjosh këngët e Linkin Park dhe të qash në një cep të dhomës? Bast që jo!

Me paketën Stream On dëgjo sa këngë të duash, sepse 20 GB vetëm për Youtube dhe Netflix nuk mbarojnë kurrë! Nëse doni ta dini me cilat këngë qajmë ne te ai cepi, ja ku i keni: