NGA CLUB-ET NË GRAMMY: JU PREZANTOJMË STEVE ZHU!

Sikur çdo rrymë të kishte një Steve ZHU!
Ndonëse shumë diskret në jetën private, Steve ZHU është një eksploziv tingujsh në skenë. U ngjit në majat e klasifikimit në vitin 2014 me “Faded”, një prej këngëve që theu rekordin e vendosur nga Swedish House Mafia dhe prej 5 vitesh vazhdon të elektrizojë skenat ku performon, përfshirë këtu edhe skenën gjigande të Grammy Awards.
Ju prezantojmë ZHU dhe disa prej këngëve të tij (sigurisht, jo “Faded”), duke ju njohur gjithashtu me këngët house që kanë qëndruar për një kohë relativisht të gjatë në European charts: