FLUME PUBLIKON KËNGË ME LONDON GRAMMAR DHE DATAT E TURNEUT

Flume rikthehet me këngën e re të titulluar “Let You Know”. Produksioni vjen në bashkëpunim me bandën angleze London Grammar. Artisti gjithashtu bëri me dije publikun për turneun e tij.
Hannah Reid, vokalistja e London Grammar, dhe Flume kanë shkruar “Let You Know” verën e kaluar ndërsa producenti ishtë në një udhëtim në Londër. Flume sqaroi se gjithmonë ka dashur të kishte një bashkëpunim me grupin dhe se procesi i të shkruarit të këngës erdhi krejt natyrshëm.
Shijoni prodhimin e ri dhe hidhini një sy datave të turneut në qoftë se keni dëshirë të përjetoni perfomancën e Flume.

08-02 Montreal, Quebec - Osheaga Music & Arts Festival
08-04 Chicago, IL - Lollapalooza Music & Arts Festival
08-06 Morrison, CO - Red Rocks
08-07 Morrison, CO - Red Rocks
08-10 San Francisco, CA - Outside Lands Music & Arts Festival
08-15 Seoul, South Korea - Nanji Hangang Park
08-17 Tokyo, Japan - Summersonic
08-18 Osaka, Japan - Summersonic
08-23 Kuala Lumpur, Malaysia - KL Live
08-24 Bali, Indonesia - Sunny Side Up Festival
09-27 Melbourne, Australia - Listen Out
09-28 Brisbane, Australia - Listen Out
09-29 Perth, Australia - Listen Out
10-04 Auckland, New Zealand - Listen In
10-05 Sydney, Australia - Listen Out
10-06 Adelaide, Australia - Listen In
10-28 Warsaw, Poland - Torwar
10-29 Berlin, Germany - UFO im Velodrome
11-01 Turin, Italy - C2C Festival
11-02 Frankfurt, Germany - Jahrhunderthalle
11-03 Paris, France - Zénith
11-04 Toulouse, France - Zénith
11-06 Amsterdam, Netherlands - AFAS Live
11-07 Antwerp, Belgium - Lotto Arena
11-10 Esch-sur-Alzette, Luxembourg - Rockhal
11-12 London, United Kingdom - O2 Academy Brixton
11-13 Manchester, United Kingdom - TBA
11-16 Mexico City, Mexico - Corona Capital