Lexoni intervistat në Skype të antarëve të Gorillaz

Më herët gjatë këtij muaji ne ofruam për ju intervistën e parë live të Gorrillas. Nëse ju pëlqeu 2D dhe shkrimet e Murdoc, atëherë jemi të sigurt se do tju pëlqejë të shikoni këtë përmbledhje intervistash në Skype me secilin nga pjestarët e grupit. Këtu ka disa kuotime të zgjedhura që të shuajnë kuriozitetin e të gjithë atyre që janë të etur për informacion.  Për fat të keq, pyetja më e zjarrtë - nëse 2D mori çajin e tij - ka mbetur pa përgjigje. Lexoni transkriptin e plotë këtu.