Përhumbuni Nga Këto 60 Minuta Muzikë Meditimi

Ky miksim do t’ju bëjë të harroni gjithçka.

E gjeni ndonjëherë veten duke menduar për aventurat e fundjavës? A ju kumbojnë veshët nga klubet që keni shijuar në fundjavë? Pas disa netëve të çmendura, ndoshta është koha t’ia dedikoni këtë pasdite qetësisë mendore për të përballuar vazhdimin e javës.

Çfarëdo qofshin arsyet për ta bërë këtë, miksimet energjike të Jim Butler mund t’ju ndihmojnë drejt rikthimit të energjive dhe qetësisë mendore. Secila prej 79 instalacioneve të miksimit prej 60 minutash përmban një “epokë të re, ambient, rrugëtim të qetë drejt gjumit, relaks, dhe yoga.” Mund të shkarkohet falas nëpërmjet iTunes. Dëgjojeni të plotë këtu.