54 Postera të Vjetër nga Epoka Rave e Viteve 90’

Nostalgji që zgjat.

Përveç festave të çmendura, aktivizmit, etikës së komunitetit dhe modës së veçantë, rave i viteve 90’ do të kujtohet për posterat e paparë. Kanalizimi si i optimizmit tekno dhe pesimizmit, imazhinerisë narkotike dhe strategjive sekrete në posterat e rave të fillimeve të veta shërbeu më shumë si shprehje artistike.

Ndërkohë që disa prej arkivave më të mira të posterave ekzistojnë, Dancing Astronaut ka bërë një punë të mirë duke renditur më të mirat e periudhës. Hidhuni një sy këtu.