Muzeu i Dedikuar Ndaj Muzikës Elektronike do të Hapet Këtë Vit në Frankfurt

MOMEM është një muze që eksploron të shkuarën, të tashmen dhe të ardhmen e muzikës elektronike.

Disa muaj më parë, ne postuam një video mbi historinë e detajuar të zhvillimit të Muzeut të Muzikës Moderne Elektronike në Frankfurt. Muzeu i filluar nga Alex Azary (i Technoclub dhe Club XS), Talla 2XLC (i Technoclub) dhe Stefan Weil (Atelier Markgraph), është i pari në llojin e tij në Europë. Ky muze përfshin një vështrim mbi artistët më në zë, zhanrin, teknikat dhe kulturën.

Muzeu i diskutuar për t’u hapur këtë vit në ambientet e një ish muzeu fëmijësh në sheshin më të rëndësishëm të qytetit, Hauptwache. Për më shumë informacion në lidhje me projektin, hidhini një sy website këtu. Më poshtë shihni planin më të fundit të ndërtesës.