#PERSHKOLLEN_PARTY

Gjenerata sonë i pëlqen shkolla por duam shkolla moderne të pajisura me çdo gjë.

Për këtë arsye Telekom Electronic Beats do t’i dhurojë Notebooks një shkolle dhe do të festojë këtë donacion në fillim të vitit të ri shkollor.