#PERPLAZHIN_COCKTAILS

Ne kujdesemi për mjedisin dhe do e vërtetojmë më një festë gjigande Telekom Electronic Beats.

Këtë herë, në vend që të lëmë plazhin plot me shishe birre dhe gota plastike, do ta lëmë atë të pastër.

Diçka që duhet të bëjmë çdo ditë të jetës tonë.