#LEXOMESHUME_PARTY

Çdo libër ka një jetë dhe duhet të jetohet në sytë e lexuesit.

Telekom Electronic Beats do të organizojë një festë ku gjithsecili duhet të dhurojë një libër si pagesë për hyrjen.

Të gjithë librat do t’i dhurohen LibrAria.