DHURATA PËR TY DHE SHOKUN TËND
ME PAKETËN ELECTRONIC BEATS

Paketa Telekom Electronic Beats është paketa më unike për të qenë gjithmonë ONLINE

Dhe tani është edhe mënyra më e mirë për t'i bërë një surprizë vetes, dhe një shoku!

Hidhi një sy dhuratave

iPhone 7

iPhone SE

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S7

iPhone 6

Samsung Galaxy S8

Fituesit e 11 telefonave premium përzgjidhen në 2 shorte, në datat 1 Nëntor dhe 1 Dhjetor. E vlefshme për klientët Telekom të cilët kanë aktivizuar një paketë Electronic Beats gjatë periudhës promocionale deri në datat e shorteut.

TI PËRFITON:

10% ulje në televizorë dhe elektroshtëpiake ose 2% ulje në laptop, tablet dhe celularë. Kodi vlen edhe nëse pajisjet janë në dyqanet Neptun.

Si? Paraqit kodin që ke në SMS në dyqan Neptun. Vizito www.neptun.al për listën e dyqaneve

TI PËRFITON:

20% ulje tek dyqani përkatës Mango, Springfield, Parfois tek TEG. Kodi është i vlefshëm për 1 artikull të koleksionit të ri. Afati i përdorimit ndryshon, ju lutemi konsultohuni me përfaqësuesin e shitjeve ose www.electronicbeats.com.al

Si? Paraqit kodin që ke në SMS në dyqanet përkatëse. Ulja aplikohet mbi një artikull të vetëm.

TI PËRFITON:

1 Biletë FALAS tek Cineplexx. Çdo ditë që dëshiron, në çdo orë.

Si? Paraqit kodin që ke në SMS në biletarinë e Cineplexx.

TI PËRFITON:

10% ulje në çdo blerje tek www.bukinist.al. Ulja aplikohet mbi totalin e porosisë. Bukinist.al pranon porosi nga gjithë Shqipëria. Si? Përfaqësuesi ynë i shitjeve do të shënojë një kod unik mbi këtë fletë. Përdor këtë kod:

  • Në përfundimin e porosisë tek fusha “KUPONA”
  • Në çdo kanal tjetër ku pranohen porosi nga Bukinist, mund t’i transmetoni kodin e kuponit përfaqësuesit të Bukinist për të përfituar uljen.

TI PËRFITON:

Një kupon me vlerë 250 lekë që mund ta shpenzosh në çdo bar Mon Cheri.
Si? Përfaqësuesi ynë i shitjeve do t’ju dorëzojë një kupon zyrtar (në formë bilete) Mon Cheri.

Paraqitni kuponin në çdo pikë Mon Cheri tek baristët simpatikë, dhe shijoni porosinë tuaj.

TI PËRFITON:

Një kupon me vlerë 250 lekë që mund ta shpenzosh në Telekom Lounge.
Si? Përfaqësuesi ynë i shitjeve do t’ju dorëzojë një kupon zyrtar (në formë bilete) Telekom Lounge.

Paraqitni kuponin në Telekom Lounge në bllok, dhe shijoni porosinë tuaj.

TI PËRFITON:

15 % ulje në çdo blerje tek www.ele.al. Ulja aplikohet mbi totalin e porosisë. ele.al. Ka produkte kozmetike profesionale nga Revlon, American Crew, Orofluido, etj.

Si? Përfaqësuesi ynë i shitjeve do të shënojë një kod unik mbi këtë fletë. Përdor këtë kod: Në përfundimin e porosisë tek fusha “KODI I ZBRITJES” dhe shtyp “APLIKO”

TI PËRFITON:

20% ulje për çdo artikull, në çdo pikë shitje.

Si? Paraqit kodin që ke në SMS në çdo pikë KFC.

TI PËRFITON:

30% ulje për të gjithë artikujt bijou ose argjend në dyqanet Bijoutiful.

Si? Paraqit kodin që ke në SMS në pikat e shitjes Bijoutiful. Ulja aplikohet mbi gjithë porosinë nëse përfshin artikuj të vlefshëm. Mëso pikat e shitjes Bijoutiful tek www.bijoutiful.al

Ndiq hapat më poshtë për të përfituar dhuratat:

Dhuratat përfitohen në çast. Përfitimet e partnerëve përzgjidhen nga ju sipas kodeve në dispozicion në kohen dhe dyqanin perkates. Klientet Telekom nuk mund të përfitojnë nga kodi i dytë.
Klikoni këtu për tu njohur me termat dhe kushtet.